Overbeharing gelaat


Ernstige overbeharing op ongebruikelijke plekken in het gezicht en/of de hals (hirsutisme) kan behandeld worden door middel van elektrische epilatie, lasertherapie of lichtflitstherapie.

Vergoeding

Als u een basisverzekering én een aanvullende verzekering heeft bij inTwente kijk dan bij beide hieronder voor de totale vergoeding. Let erop dat u voldoet aan de voorwaarden om voor vergoeding in aanmerking te komen.

basisverzekering

Geen vergoeding.

Aanvullende verzekeringen

Kies pakket:

Kies met de knoppen een aanvullende verzekering.

Kies hieronder een aanvullende verzekering:

Geen vergoeding

IPL (lichtflitsbehandeling) of laseren voor rosacea, couperose of coagulatie valt niet onder de vergoeding.

Zelf betalen

Het deel dat boven de maximale vergoeding uitkomt, betaalt u zelf. Daarnaast kan er nog sprake zijn van een  of .

Nee, deze vergoeding telt niet mee voor uw .

Nee, er geldt geen .

Voorwaarden

De eisen om voor vergoeding in aanmerking te komen, hebben we hieronder voor u op een rij gezet. Ook leggen we u uit wat u zelf nog moet regelen.

Vergoedingseisen

Alleen behandeling bij ernstige overbeharing op ongebruikelijke plekken in het gezicht en/of de hals (hirsutisme) wordt vergoed.

De behandelaar moet een huidtherapeut zijn, aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) of een geregistreerde schoonheidsspecialist, lid van het ANBOS.

Zelf regelen

U heeft geen verwijzing of toestemming nodig.

U ontvangt zelf de rekening van de zorgverlener en dient deze vervolgens bij ons in. Deze kunt u eenvoudig declareren via de app of Mijn inTwente.

Dit is een beknopt overzicht, informatie over alle uitsluitingen en beperkingen kunnen in de polisvoorwaarden geraadpleegd worden.