Aanmelden bij inTwente

Waarom kiezen voor inTwente?

Het verzekeren van zorg kan zoveel simpeler en socialer, daarom kunt u bij inTwente uw eigen zorgverlener kiezen. We doen niet aan medische selecties. inTwente vindt het namelijk belangrijk dat iedereen recht heeft op toegankelijke zorg in de omgeving. We zijn vooral nuchter er sociaal. We bieden inwoners van Twente een zorgverzekering zoals die eigenlijk bedoeld is.

Handig om te weten

Het is belangrijk om bij het aanmelden uw IBAN en BSN bij de hand te houden. Bij het aanmelden van meerdere personen is het belangrijk om alle BSN nummers bij de hand te houden.

Wilt u zich toch liever per post aanmelden, download dan het aanmeldformulier.

Overstappen naar inTwente

Jaarlijks kunt u per 1 januari veranderen van zorgverzekeraar. Uw huidige zorgverzekering moet dan uiterlijk 31 december zijn opgezegd. Wanneer u zich uiterlijk 31 december aanmeldt, regelt inTwente de opzegging van uw huidige verzekering. U hoeft verder niets te doen.

In onderstaande gevallen kunt u uw verzekering op een andere datum laten ingaan:

  • u bent 18 jaar geworden;
  • u bent verhuisd vanuit het buitenland;
  • u hebt uw dienstverband bij defensie beëindigd.

U kunt dit aangeven tijdens het aanmelden.

Wijzigen bestaande polis

Bent u al bij inTwente verzekerd, maar wilt u op een eigen polis komen te staan? Splits dan uw polis direct online via Mijn inTwente of geef de splitsing door via het contactformulier. Wilt u iemand op uw polis toevoegen die nog niet bij inTwente verzekerd is? Voeg deze persoon direct online toe op uw polis via Mijn inTwenteof maak gebruik van het aanmeldformulier.

Inloggen op Mijn inTwente
Log eenvoudig in met DigiD.
Contactformulier
Binnen 5 werkdagen ontvangt u een reactie

Aanmelding intrekken (herroepen)

U kunt een zorgverzekering, afgesloten via internet herroepen. Vul binnen 14 dagen na bevestiging van de aanmelding, het contactformulier in. Vermeld hierin het BSN (sofinummer) van diegene die de overeenkomst is aangegaan (verzekeringnemer) en dat u de via internet gesloten verzekeringsovereenkomst wilt beëindigen.

Afmelden bij inTwente

inTwente vindt keuzevrijheid heel belangrijk. Dat geldt voor uw zorgverleners maar ook voor uw verzekeraar. Natuurlijk vinden we het jammer als u uw verzekering bij ons opzegt, maar we willen het u ook in dat opzicht gemakkelijk maken. Via het contactformulier kunt u zich afmelden.